By 2 februari 2012 Read More →

Piet Design

piet design dutch design

In het buitenland dreunen ze dit bekende Hollandse rijtje zo op. Tulpen, klederdracht, molens, Delfts blauw de Amsterdamse grachten etc. etc.. Piet Design heeft deze typische Nederlandse dingen omgetoverd in fun design voor kids en dat is eigenlijk best leuk. Badderen tussen de grachtenpanden, kaststellen die niet breken als ze omvallen en een Rembrandthuis waar je met je vingers aan mag zitten. Leuk!

Piet Design is online te koop via Djello ,webwinkel voor creatieve en fantasierijke kinderen en volwassenen, die je natuurlijk terugvindt in onze shopgids.

piet dutch design

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.