By 2 februari 2012 Read More →

Kinderkamerinspiratie – Glow in the dark

glow in the dark muurstickers

Heb je met veel moeite de kinderkamer stijlvol ingericht, gaat het licht uit zie je er niets meer van…. Nou niet met deze muustickers. Ze lichten op als het licht uitgaat. Wat gaaf om op deze manier een extra dimensie te geven aan de kinderkamer. Vast ook heel geschikt voor kindjes die liever een lichtje aanlaten! Dat noemen wij nu fun design for kids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.