Design – Eat Play Grow

eat play grow design table

Mijn dochters groeien op met een moestuin. Maar niet alle kinderen hebben thuis de ruimte om buiten te leren hoe je zelf eten verbouwd. Met de “Eat Play Grow” tafel, een ontwerp van Ruth Vatcher, kunnen kinderen ook binnenshuis hun eigen eten verbouwen.

Het subtiele en functionele ontwerp misstaat zeker niet in een moderne keuken, maar doet het natuurlijk ook leuk op de kinderkamer. Je eigen kruiden of groenten zien groeien en het daarna bereiden en opeten is voor kinderen leuk, leerzaam en gezond. Mijn oudste dochter heeft dat vorig jaar zelf ervaren en vond het waanzinnig interessant (na het eerste seizoen liet ze de groene tomaten hangen en snoepte ze de rode op voordat ik ze kon plukken, ze leert dus uit ervaring :-)). Groenten groeien natuurlijk nooit zo snel als je zou willen, dus geduld is ook hier een schone zaak. Gelukkig kan er op deze Eat Play & Grow tafel ook gewoon gekleurd worden terwijl de groeten langzaam doorgroeien…

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.