By 19 januari 2012 Read More →

Dutch Design – Sjoeltafel voor kinderen

sjoeltafel voor kinderen

Ik zal het eerlijk toegeven, ik vind sjoelen hartstikke geinig (als ik win). Sjoelen is dus fun, maar niet als de sjoelbak het hele jaar door in de woonkamer staat. Deze Multishuffle tafel vind ik dan ook briljant bedacht. Als je niet speelt gebruiken je kinderen hem gewoon als bureau of tekeltafel!

De Multishuffle is een Dutch Design ontwerp van Ralf Frickel. Naast ouderwets sjoelen kun je er ook mee knikker sjoelen, katapult sjoelen of het magische knikker spel spelen. Naast sjoelbak is de Multishuffle dus ook een soort flipperkast. Heel erg leuk!

TIP: De tafel is pas vanaf oktober te koop, maar stuur Ralf een mail als je interesse hebt!

Bekijk hier alvast hoe jij straks ook kunt sjoelen.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.