By 18 januari 2012 Read More →

Give away Bubble calender

kalender van bubbelplastic

Uren was ik er vroeger zoet mee met het indrukken van alle rondjes van het bubbeltjesplastic. Hoe gaaf zijn deze kalenders?! Hier mag je ongegeneerd iedere dag een bubbeltje indrukken! Mamzel stelt 5 Bubbel kalenders beschikbaar die we weg mogen geven. 

Mee doen? Klik hier!

Neem eens een kijkje op de site van Mamzel, het merk Ibride heeft een leuk wolken wandrek dat het leuk doet op de kinderkamer. En de konijnen plakbandhouder van Qualy wil ik ook best hebben voor mijn maskingtapes!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.