By 12 januari 2012 Read More →

Charley Harper

Charley Harper abc 123

De eigenzinnige, vrolijke en ogenschijnlijk eenvoudige illustraties van Charley Harper zijn hier in huis favoriet. Hier raak ik geen moment op uitgekeken en dat is best fijn als je voor de tiende keer op een ochtend een potje memorie speelt… 

Meer over Charley Harper lezen? Harmen Liemburg schreef er hier over.

Charley Harper abc 123

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.