By 8 december 2011 Read More →

Minichair

minichair tripp trapp minimonkey

Wat is dit handig zeg! Deze Minichair is een soort draagdoek voor de stoel. Je baby kan zo veilig zitten in vrijwel elke stoel die normaal gesproken niet voor een kind bedoeld is. Het stoeltje is gewoon van stof, dus je neemt hem eenvoudig mee in de luiertas.  

Zie jij je baby zo al aan het kerstdiner zitten? 

TIP: De Minichair past op de Tripp Trapp dus is ook bijzonder handig voor thuis!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.