By 24 november 2011 Read More →

Casa Kubaa

Bouwen maar! De uitdagende bouwelementen van Casa Kubaa zijn op verschillende manieren te combineren, waardoor je kind met een beetje creativiteit een huis ombouwt tot trein, stormbaan of hele zithoek.  Zowel binnen als buiten te gebruiken door kinderen van 3-12 jaar.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.