By 17 november 2011 Read More →

Stoerrr – Design for kids

stoerrr krokodil kapstok design for kids

Het Dutch Design label Stoerrr maakt speelproducten en kindermeubelen die er net even anders uit zien. Ze worden met de hand en maatschappelijk verantwoord gemaakt, wel zo fijn!

Wat dacht je van de Krok kapstok ? Een kapstok voor de kinderkamer in de vorm van een krokodil. Waarbij je naast de houten stok ook de tanden van de krokodil kunt gebruiken als haakjes. 

stoerrr krokodil kapstok design for kids

De Stoerrr iPad ezel is toch wel mijn persoonlijke favoriet. Ik heb hem besteld en ga hem gebruiken in de keuken als ik een gerecht maak dat ik op internet heb gevonden (of voor de MoodKids recepten natuurlijk). Als ik mijn iPad tenminste even mag lenen van onze peuter….

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.