By 17 november 2011 Read More →

101 boodschappenblok

Nu ik moeder van twee ben, moet ik nog efficiënter om gaan met mijn tijd. Boodschappen doen met een peuter en een baby is niet meer even snel snel gedaan. Ik ben er zo een uurtje zoet mee. En als ik geen boodschappenlijstje maak vergeet ik ook nog eens meer dan de helft mee te nemen. Beetje zonde van mijn tijd en het avondeten want Open Lasagne van Maike zonder tomaatjes smaakt toch net even anders. 

Het handige memoblok van Gezinnig is voor mij een aangenaam hulpje. Het praktische booschappenlijstje dat je zelf kunt invullen ziet er super leuk uit en ik onthoud gemakkelijker wat ik moet kopen. Mijn oudste kan zelfs al een beetje meehelpen met invullen. Boodschappen doen wordt weer leuk! 

101 boodschappen

Wil je ook gemakkelijker en snel boodschappen doen? Het 101 boodschappen blok vind je online bij Gezinnig.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.