By 3 november 2011 Read More →

Frogs & Snails – Stationery Studio Formo

“ What are little boys made of? 
Frogs and snails And puppy-dogs’ tails, 
That’s what little boys are made of. ”


Wat ontzettend leuk! Studio Formo, je weet wel van dat mooie bio kinderbeddengoed, heeft nu ook een papieren stationery collectie ontworpen: “Frogs & Snails”  

frogs and snails

Aline Hubregtse licht toe hoe de eerste ontwerpen ontstonden: “Een aantal maanden geleden deed onze oudste zoon niets liever dan stampen in plassen. Ongegeneerd en met volle overgave. Heerlijk om te zien. We wilden dat we die momenten konden vasthouden. Dat we er een lijstje omheen konden doen. Als ontwerpers ga je dan meteen schetsen en het idee voor een nieuwe collectie was geboren.” 

frogs and snails poster

De collectie ‘Frogs & Snails’ dankt haar naam aan een oud-Engels kinderrijmpje, dat precies raakt wat de ontwerpers, Aline en Jaco Hubregtse, willen uitbeelden. Vrij vertaald: ‘Waar zijn jongetjes van gemaakt? Van kikkers en slakken en diepe broekzakken. Daar zijn jongetjes van gemaakt.’ Overigens blijken de illustraties ook bij meisjes populair te zijn. 

Zou de volgende collectie soms “Sugar & Spice” gaan heten? Ik hoop het en kan niet wachten! 

” What are little girls made of? 
Sugar and spice And everything nice, 
That’s what little girls are made of. “

Je vindt de collectie hier.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.