By 27 oktober 2011 Read More →

Stek kindermeubilair

Handgemaakte, stoeren houten meubels die je kind prikkelen om er mee te spelen. Balanceren achter op de schommelstoel, en trapje hoger op de kruk en geheimen verstoppen onder ze zitting. Oh, en ze zijn ook nog geschikt om op te zitten natuurlijk. Geen schreeuwerige kleuren, maar naturel tinten die ook voor volwassenen aantrekkelijk zijn om naar te kijken. Typisch Dutch Design. Mooi!

stek handgemaakte dutch design kindermeubels

Stek, made in Holland, koop je hier

Ook Villa Joep wordt blij van de verkoop van deze meubels, zij ontvangen € 2,50 per meubel. 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.