By 6 oktober 2011 Read More →

Vier- en versierkalender

Hoe bewaar jij het overzicht in de agenda van je gezin?  

Ik doe dat met een gezinsagenda, waar ik voor iedereen op kan schrijven waar hij of zij uithangt. Mijn eigen kinderen zijn nog klein, maar hoe groter ze worden (en hoe meer kinderen je hebt natuurlijk) hoe onoverzichtelijk het kan worden. Gelukkig zijn de gezinsagenda’s van tegenwoordig een uitkomst en helemaal niet saai meer.  

vier en versierkalender

Neem nu de Vier- en Versierkalender (de titel alleen al!). Een maandkalender voor het hele gezin met super veel leuke extraatjes. Leuke weetjes over de feestdagen, 17 originele knipvellen voor feestjes en of dat nog niet genoeg is ook nog eens 5 extra maanden! Willen we allemaal niet een uurtje extra in een dag? Bij deze kalender krijg je er 5 hele maanden bij ! De eerste twee extra maanden (augustus en september) zijn jammer genoeg al om, maar het grote voordeel daarvan is dat je direct aan de slag kunt met 3 gezellige knipvellen.  

vier en versierkalender

Vier- & Versierkalender is een uitgave van Gezinnig, slimme dingen voor drukke gezinnen
Je koopt hem hier

MoodKids geeft 5 Vier- en versierkalenders weg! Doe mee aan de GIVE AWAY OKTOBER.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.