By 6 oktober 2011 Read More →

Design – Baddi

Baddi maakt van aan- en uitkleden een feestje. 

Wat een fijn begin van de dag voor zowel mama als kind, als je kind zichzelf kan aankleden. En hoe gemakkelijk is het dan als al de kleren al klaarliggen…. Baddi is daarbij een handig en leuk ontworpen hulpje. Een aankleedkastje in de vorm van een vriendje of vriendinnetje. Met een echt hoofd, handige armen en benen en zelfs voeten. Alle kleren liggen of hangen heel overzichtelijk precies op hun eigen plek. Baddi´s hoofd heeft aan een kant een spiegel, natuurlijk om te kijken hoe alles staat en aan de andere kant een krijtbord. Laat de dag maar snel beginnen. 

zelf aankleden baddi

Jeans, T-shirt, onderbroek en sokken. Waar zullen we ze laten? In Baddi natuurlijk, snel nog een hoedje op zijn hoofd en sneakers aan zijn voeten. Dag Baddi! Welterusten, tot morgen! 

Baddi is er in een jongens en meisjes variant te koop via Eco Design Meubel.  

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.