By 25 augustus 2011 Read More →

Design – Ikea

Iedereen heeft wel wat van Ikea in huis, toch? Dat hoeft helemaal niet saai te zijn, sterker nog, met een klein beetje hulp geef je zo een eigen draai aan een massaproduct. Hoe?

Door gebruik te maken van de stickers van This is my Ikea. Je Billy kast, Kritter kindertafel, Malm bed of Expedit garderobe kast geef je in een handomdraai een totaal ander uiterlijk. Je eigen Ikea look die je nu eens niet bij de buren ziet.

 

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.