By 4 augustus 2011 Read More →

Design – Clean Fridge Policy

Je herkent het vast wel, je kind komt thuis van school of van de opvang en heeft alweer een tekening gemaakt. Een heus kunstwerk dat wel, maar wel alweer eentje! Je koelkast hangt vol, dus waar ga je het ophangen? Weggooien is geen optie natuurlijk, je kleine Picasso heeft niet voor niets zo hard gewerkt. 

Sinds deze week hebben wij hier in huis de Clean Fridge Policy. Geen tekeningen of kunstwerkjes meer op mijn koelkast, wat een rust!  

Voor mijn dochter hebben we nu een speciale plek voor al haar kunstwerkjes, aan de muur in de woonkamer. In de woonkamer? Ja, in de woonkamer, met een heuse lijst er omheen en leuk dat ze het vindt. En ik ook! 

In “The Articulate Gallery” lijstjes bewaar je verschillende tekeningen van je kind en het bovenste kunstwerk is zichtbaar in een hele fraaie lijst. Een waar kunstwerk verdient een lijst nietwaar? Er is voldoende ruimte om verschillende tekeningen te bewaren en te wisselen of om een 3D kunstwerkje te tonen. De lijsten zijn zowel horizontaal als verticaal te gebruiken en er is ook nog keuze uit A4 en A3 en meer. Je kleine kunstenaar in de dop kan weer aan de slag! 

Wat een uitvinding! Niet voor niets in Engeland uitgeroepen tot cadeau van het jaar 2011! 

Je koopt de lijstjes online via Mono Shop.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.