By 28 juli 2011 Read More →

Design – Sweet Cake

Zijn eenvoudige herkenbare vormen die op een verrassende manier gebruikt worden niet het allerleukst? De Sweet Cake van de Nederlandse product ontwerper Beerd van Stokkum is daar een leuk voorbeeld van.  

Het beroemde cupcake vormpje werd opgeblazen tot een grote bak van zo’n 27 cm diep en dat werd de Sweet Cake. Wat een vrolijk designstuk! Je kunt de Sweet Cake gebruiken als buitenbadje voor je kind, binnenbadje voor onder de douche of als zandbak. En als je kind er uit is gegroeid doet hij nog prima dienst als minimoestuin, mand voor de hond of kat, plantenbak, wijn- of bierkoeler voor bij een bbq feestje en verzin er zo zelf nog maar een paar. 

Het grappigste is natuurlijk dat je kind er nog steeds taartjes in kan bakken! Wat speelzand in de Sweet Cake, en bakken maar. Laat die taartjes maar komen…

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.