By 21 juli 2011 Read More →

Design – Kindertafeltje Come & Draw

“Handsome stuff that makes you smile”. Daar houden we allemaal van, toch? 

Bij Happy Market koop je het. Hand-picked door Janneke & Jerome, twee dertigers uit Amsterdam. Vanuit de hele wereld halen ze spullen naar Nederland. Knappe spullen waar je vrolijk van wordt. Met zorg en smaak ontworpen en gemaakt door internationale designers. En … hier in Nederland vaak alleen te koop via deze webshop. 

Wat dacht je bijvoorbeeld van dit door Tian Tang ontworpen, houten, ronde tekentafeltje voor kinderen. Ik zag het eerder dit jaar al op meerdere blogs verschijnen, maar nu is het dus ook in Nederland te koop, wat fijn! Als dit het soort producten is dat ze bij Happy Market gaan verkopen dan beloofd het een hele leuke shop te worden. 

Het tafeltje kan draaien, zodat je goed bij ieder plekje van het werkstuk kunt, wat handig! Geleverd met 300 vellen (milieuvriendelijk) gekleurd papier staat het garant voor uren speelplezier. Papier op? Geen probleem! Ook dat verkopen ze hier. Ik word er in ieder geval heel erg blij van.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.