Gratis prentenboek voor kersverse ouders

Voorlezen, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind en verhoogt de concentratie. Allemaal dingen waar je kind zijn of haar leven lang plezier van heeft.  Ik heb een leuke tips voor een gratis prentenboek voor je, waarmee je leuk kunt starten! 

Veel ouders starten pas met voorlezen tot het kind twee of drie jaar oud is. Zonde, want uit onderzoek blijkt dat voorlezen en zingen op jonge leeftijd (voordat je kind 8 maanden is) echt loont. Al na vijftien maanden zijn er positieve effecten op de woordenschat. En daarnaast is het ook super gezellig om voor te lezen. Ik vond (en vind) het echt zo’n gezellig momentje met je kind.

Gratis prentenboek voor baby’s

Het ‘Welkom’ initiatief van uitgeverij Lemniscaat verdient daarom aandacht. Ik zag een flyer liggen bij onze lokale boekhandel, bedacht me dat ik er niks over had gelezen en vind het echt een enorm sympathiek initiatief! Heb jij een baby die jonger is dan 3 maanden? Dan krijg je, door het tonen van het geboortekaartje of het inschrijfbewijs van je kind, in deze deelnemende boekhandel een leuk, gratis  prentenboek om te zingen cadeau. Zingen? Yes, in dit boekje staan twaalf liedjes, die iedereen kent zoals: ‘Poesje mauw’ en ‘In de maneschijn’. De liedjes zijn prachtig  geïllustreerd door Marijke ten Cate. Dus boekje halen bij je lokale boekhandel, liedjes zingen en plaatjes kijken. Veel plezier!

Ook andere jonge ouders tippen voor dit leuke boekje? Pin deze afbeelding op je eigen Pinterestpagina. 

P.S. Is jouw kindje ouder dan 3 maanden? Het prentenboek is ook te koop bij je lokale boekhandel of online.

Is er bij jou net een baby geboren? Haal dan dit gratis prentenboek voor je baby. Met alle deelnemende boekhandels in heel Nederland.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.