By 19 augustus 2017 Read More →

Win het prentenboek Joris puzzelt een dino

Wil jouw kind ook in alles de beste zijn? En is het gefascineerd door dino’s? Dan is het prentenboek ‘ Joris puzzelt een dino’ een aanrader. Een prentenboek met een prachtige moraal. Want een echte kampioen geeft het toe als hij iets niet kan doen!

Een grappig prentenboek in gepaard rijm. Met kleurrijke tekeningen, die je op enthousiaste en geestige wijze door het mooie verhaal laten reizen.  Voor kinderen vanaf 4 jaar. En je kunt het boek bij ons winnen!

Win het prentenboek Joris puzzelt een dino

Joris is kampioen. In echt alles. Tijdens de dinoweek van school gaan ze op museumbezoek. Joris wil uitpuzzelen hoe een dino in elkaar zit. Hij verstopt zich in de wc van het natuurmuseum en komt ’s nachts tevoorschijn. Maar in de grote dinozaal zorgt de museumkat voor een ravage. Ineens liggen alle dino’s op een grote bottenberg. Kan Joris de situatie redden voordat zijn klas de volgende ochtend op excursie naar het museum komt? Joris is een echte puzzelkampioen, maar op dino’s moet hij nog een beetje oefenen…

Bestel hier

Joris puzzelt een dino, Harmen van Straaten, uitgeverij Leopold, 13,99 euro

Winnaar prentenboek Joris puzzelt een dino

Gefeliciteerd, Marianne van der Meer uit De Westereen.

We sturen het boek naar je op. Veel plezier ermee!

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.