By 10 maart 2015 Read More →

Tip: Boek zonder tekeningen

Dit is een boek zonder tekeningen. Je denkt vast dat een boek zonder tekeningen helemaal niet leuk is om uit voorgelezen te worden. Misschien denk je dat het saai is. Of vervelend. Tenzij…

Zo begint ‘Het boek zonder tekeningen‘. De clou van dit boek is dat jij als volwassene echt elk woord dat in het boek staat ook écht moet lezen. Dat is de afspraak die je maakt met je kind. En doordat jij ‘gedwongen’ wordt om gekke dingen te zeggen, zoals ‘ik ben een aap’ liggen je kinderen onder tafel van het lachen. Flauwe humor ten top! Tevens een boek met veel interactie. Uitgeverij TerraLannoo geeft aan het een boek is tot 6 jaar. Daar kun je rustig een jaartje bij optellen en in sommige gevallen denk ik ook wel twee jaar.

Tot slot een video waar Wim Helsen het boek voorleest aan een groep kinderen. En ja, hij is een cabaretier, maar houdt zich strak aan het boek. Zo grappig kun jij dus ook zijn..

Het boek zonder tekeningen – B.J. Novak – uitgeverij TerraLannoo – € 12,50

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Kinderboeken

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.