By 3 maart 2017 Read More →

DJ OhLaLaHydi & doctor fashion – een swingende combinatie!

Ik ben Hydi. Je kent me waarschijnlijk nog van mijn tijd als gastblogger bij MoodKids. Daarnaast was ik moeder, webshophouder én had ik een fulltime baan. Ik maakte twee jaar geleden de keus om als zelfstandig hrm-professional aan de slag te gaan én – het creatieve bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik ben gaan DJ-en!

Op een feestje wil ik mensen raken met mijn muziek & hen mooie herinneringen meegeven! Voor mij is het totaalplaatje als DJ pas compleet, als ik mijn eigen look heb. Maar hoe doe ik dat? Ik had geen idee waar ik moest beginnen! Via MoodKids kwam ik in contact met Cynthia Schrijver a.k.a. doctor fashion, die ook voor MoodKids schrijft. Zij is stylist en personal shopper. Ik vroeg haar om stijladvies om zo voor mij een eigen DJ imago te creëren.

Stijladvies

Cynthia begint standaard met een kleur-, stijl- en figuuranalyse. Vanwege mijn vraag over imagostyling, heeft ze voor mij ook nog een persoonlijk moodboard gemaakt op Pinterest. Zo leuk om te zien. Nu had ik er een beeld bij hoe mijn DJ imago eruit zou gaan zien! [Klik hier of op de afbeelding hieronder onder om het moodboard op Pinterest te bekijken.]

Daarnaast kreeg ik nog een uitgewerkt document met allerlei tips & tricks (die ik later rustig kon teruglezen). Vervolgens dook Cynthia mijn kledingkast in om een overzicht te krijgen van mijn garderobe. Binnen no-time filterde ze allerlei losse items uit mijn kledingkast, die ze op een zo’n manier combineerde, waardoor er ineens allerlei verrassende DJ outfits ontstonden! Combinaties waar ik zelf écht nooit aan had gedacht. Voor mij bespaarde dit veel tijd, kosten van nieuwe aankopen én was het ook nog eens heel gezellig met Cynthia!

Behalve de ideeën over mijn DJ outfit, heb ik een hoop geleerd over welke kledingstukken mij écht goed staan. Na deze sessie kan ik nu tijdens het shoppen veel makkelijker keuzes maken & kom ik nooit meer met miskopen thuis!

Een personal shopper cadeau

Oké, ik weet het… niet elke moeder is een DJ, maar wil er wél mooi uitzien! Daarom zou het zo leuk zijn om jezelf eens een personal shopper cadeau te doen. Naast imago styling, geeft Cynthia dus kledingkast sessies, gaat zij graag een middagje met je shoppen of geeft je advies voor een specifieke outfit.

Wil je ook een mooiere versie worden van jezelf? En een look die écht bij je persoonlijkheid past? Kijk dan eens op de website van Cynthia Schrijver: www.doctorfashion.nl. Heb je een party in het verschiet en zoek je een DJ die je een onvergetelijk dansfeest kan bezorgen? Mail Hydi Hoost dan voor meer info [email protected]

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Inspiratie

Auteur:

Hydi ademt DIY. Ze is Moodkids eerste gastblogger en verrast ons na al die jaren nog steeds om de week met een nieuwe DIY. Weten waar Hydi haar inspiratie vandaan haalt? Lees dan haar blog Oh la la Hydi.