By 1 januari 2017 Read More →

Gelukkig nieuwjaar!

Wow, alweer een nieuw jaar. 2016 was voor mij een bewogen jaar. Het was onder andere het jaar waarin ik besloot MoodKids alleen verder voort te zetten. Inmiddels weet ik dat alleen een relatief begrip is. Wat ben ik blessed met mijn lieve gezin, familie en vrienden!

Ook wil ik graag mijn geweldige team gastbloggers noemen. Dank lieve allemaal voor jullie steun, gezelligheid, vriendschap en geweldige artikelen. Zonder jullie was MoodKids niet half zo leuk als het nu is! Ook dank aan alle bezoekers! De bezoekersaantallen blijven groeien. Geweldig om te constateren! Voor 2017 hebben we al een aantal leuke plannen in petto voor jullie. Dus blijf ons volgen! 

Ik wil jullie allemaal een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2017 wensen.

liefs, Nicole

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Oud en Nieuw, Inspiratie

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.