By 28 januari 2016 0 Comments Read More →

Met Tafelziel bescherm én pimp je je tafel

Bijna 13 jaar geleden kochten wij een geweldige houten eettafel. In het begin waren we braaf in de weer met tafelkleed en tafelzeil. Maar daar kwam al snel de klad in. Door de (achteraf te stoere) motto’s ‘dan had het maar geen tafel moeten worden’ en ‘hout moet leven’ hebben wij nauwelijks gebruikgemaakt van een tafelzeil. Dat is nu ook wel te zien…

Met name de plek waar kindlief altijd zit, heeft het zwaar te verduren gehad. In zijn ‘ik ben twee, ik zeg nee’-fase sloeg meneer ook regelmatig met z’n vork op tafel. Uiteraard met de tanden van de vork naar beneden. Ook ettelijke tekeningen zijn gemaakt op die plek. Viltstift en wasco wisselen elkaar vrolijk af. Deze zomer gaan we onze tafel laten schuren. ‘Had het maar geen lelijke tafel moeten worden’, is mijn nieuwe motto…

Doorzichtig tafelzeil

Na de schuurklus gaan we de tafel wél beschermen. Ik heb mijn oog laten vallen op het transparante tafelzeil van Tafelziel. Stevig & soepel plastic, wat je exact op maat van het tafelblad kan laten snijden. Geen overhangende flappen wat dus wel zo veilig is met kleine kinderen!

tafelziel tafel

Het leuke aan Tafelziel is dat je de tafel nu ook kunt versieren, ‘zielen’ wordt dit ook wel genoemd. Zo breng je de tafel bijvoorbeeld helemaal in sfeer voor een verjaardag, kerst of andere feestdag.  Of maak van je tafel een persoonlijke tentoonstelling met kindertekeningen, briefjes & foto’s onder het Tafelziel.  Tafelziel heeft ook een superleuke collectie kant-en-klare decoraties ontworpen die in de webshop te koop zijn.  Wat vind je van deze feestelijke verjaardagstaart op tafel? Met kaarsjes.

doorzichtig tafelzeil

Of ‘hang’ je liever de vlaggetjes op? Voor meisjes & jongens. Eén kant staat vol met stoere auto’s en finish-vlaggen, de andere kant is bedrukt met vlinders en bloemetjes in de zoetste kleuren. Liever fotolijstjes voor je meest dierbare foto’s? Of is het tijd voor confetti?

Tafelziel artikel

Duidelijk voor ieder wat wils. Nog niet voldoende geïnspireerd? Of liever zelf iets maken? Kijk eens op de website van Tafelziel. Daar zijn inmiddels heel veel ideetjes verzameld.

Tafelziel is onderdeel van de MoodKids Webshopgids

[ssba]
Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>