By 29 november 2015 0 Comments Read More →

Mooie baby’s en kleuters gezocht!

Over enkele weken wordt de nieuwe nOeser collectie gefotografeerd! En laten ze daar nu net op zoek zijn naar enthousiaste mama’s met kindjes die dolgraag op de foto willen. En laten wij nu net een heleboel mama’s kennen die dit ongetwijfeld erg leuk vinden! Toeval 😉

Modelletjes gezocht

Modelletjes gezocht!

De fotosessie voor nOeser zal plaats vinden op vrijdag 11 december in (omgeving) Utrecht.

Ze zoeken baby’s die:

– het leuk vinden om op de foto te gaan,
– kledingmaat 62/68 hebben,
– misschien al een beetje kunnen zitten, en
– niet bang zijn voor een tikje chaos.

Ook zoeken ze kleuters in maat 98/ 104, omdat ze op veler verzoek ook kleertjes voor grote kindjes gaan uitbrengen (yeah!).

Onze eigen styliste Cynthia Schrijver aka Doctor Fashion die je vast wel kent van de 3 ways serie tipte ons deze modelletjes gezocht oproep. En raad eens? Ze zit in de jury! Dus niet zeggen dat je via ons komt hoor, sssssst 😉

Mijn kindje opgeven
Heeft jouw kindje zin om mee te doen?  Mail dan heel snel (voor 1 december) twee representatieve foto’s van je kleintje naar [email protected].  Geef meteen even zijn/ haar naam, leeftijd, gewicht en lengte, en jouw telefoonnummer door.  Dan kunnen ze je bereiken als je wordt geselecteerd. Succes!

Meer informatie via: www.nOeser.eu

[ssba]
Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.