By 18 augustus 2015 Read More →

3 websites die je moet kennen als je kind aan het wisselen is

Hoera! De eerste tand is er eindelijk uit. En wat duurde het lang. Twee jaar geleden verzuchte mijn toen vierjarige kleuter hoe lang het nog zou duren voordat zij eindelijk een wiebeltand zou krijgen. In haar combinatieklas waren er al heel veel kinderen (twee) die een fietsenrek hadden. Afgelopen weekend viel de eerste tand er uit. 2,5 jaar wachten werd beloond.

tanden wisselen

Heb jij ook een kind dat aan het wisselen is? Dan vind jij deze websites vast net zo leuk als mijn dochter en ik.

#1 Tandenfeestje

tandenfeestje

De website High Teeth vindt dat het wisselen van tanden gevierd moet worden. En wel met een feestje! Een zogenaamde High Teeth (tea). Je vindt er alle ingrediënten om dit leuke en leerzame tandenfeestje tot een succes te maken. Kies gewoon welke activiteiten je aanspreken. Naast gratis downloads –de ‘plak-je-tanden-posters’ zijn geweldig! – vind je in de webwinkel ook kaarten, tandenpoetspakketjes, tandendoosjes, boeken, buttons en nog veel meer. Onder het kopje “ouders” staat achtergrondinformatie en een draaiboek voor het tandenfeestje. En omdat de bedenkster van deze website zelf juf is, is er ook aan de leerkrachten gedacht.

#2 Tandenbeestje

tandenbeestje melktanden bewaren

Weer eens wat anders dan de melktanden bewaren in een melktandendoosje! Hier liggen niet alle melktanden en melkkiezen rommelig door elkaar. Nee, hier staan ze precies op de goede plek. In het bekje van een knuffelbeest.

Deze schattige vilten knuffelbeestjes passen op je tanden. Er zijn 9 soorten tandenbeestjes waarin je de melktandjes kunt bewaren. Extra bijzonder en dierbaar.

#3 Tandendoosje

tandendoosje

Misschien iets minder flitsend als de producten van hierboven zijn de ronde Firsty melktandendoosjes. Je kunt naast alle melktanden en melkkiezen ook een fotootje van je kind in dit doosje kwijt. Voor de die-hard tandenfan is er zelfs een glow-in-de-dark houder verkrijgbaar. Nu maar hopen dat dat de tandenfee niet afschrikt..

 

 

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.