Vanmoof lanceert nieuwe damesfiets

Vanmoof fietsen. Stoere, robuuste en stijlvolle fietsen met een modern, strak design uit Nederland. En dat laten ze weten. Vanmoof presenteert eind augustus haar nieuwste innovatie: de Q-series. Geïnspireerd op de klassieke Nederlandse omafiets met de voordelen van een transportfiets.

Menigmaal heb ik verlekkerd staan kijken naar deze fietsen, maar ik vond met name de hoge instap met een kind achterop onpraktisch. Dat hebben ze nu opgelost met een lage instap. Je hebt de keuze uit vier verschillende kleuren en de mogelijkheid om de fiets te customizen en upgraden met verschillende accessoires. Denk aan een voordrager, bagagedrager of kinderzitje. En hallo, moderne en stijlvolle mama-fiets!

Q series, vanmoof, omafiets, vanmoof met kinderzitje

Vanmoof damesfiets

De felle verlichting werkt pedaalaangedreven, wat geen onderhoud vraagt en is wederom in het frame geïntegreerd. In het lichte aluminium frame hebben de ontwerpers een drietal functionele opbergonderdelen toegevoegd. Zo is er een uitvouwbaar rekje in het frame om gemakkelijk en veilig een handtas mee te nemen, een extra stevige voordrager voor de zware lading en een handige opbergbox aan de onderkant van het frame om de fietsketting en sleutels in op te bergen. Slim!

Prijzen en verkrijgbaarheid

De Q-series zijn vanaf eind augustus online verkrijgbaar en in de Vanmoof flagshipstore  in Amsterdam. De prijs van het basic-model start vanaf €798,- , dit is inclusief Philipsverlichting, heavy duty-voordrager, drie versnellingen en aluminium frame. Er zijn mogelijkheden tot upgrades van €40,- tot maximaal €190,-.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.