By 5 maart 2015 Read More →

IKEA zoekt keukens voor nieuwe IKEA magazine

ikea keuken

Het is alweer meer dan twee jaar geleden dat mijn huis in het IKEA Family Magazine stond. Op iedere foto moest ‘iets’ van IKEA staan. Ik heb best wel wat spulletjes van IKEA, geen probleem dacht ik. Toch bleek het nog best een uitdaging  te zijn om alle ruimtes van mijn huis er een beetje leuk op te zetten. Maar het lukte.

IKEA zoekt keuken

Afgelopen week ontving ik weer een mailtje van de redactie van het IKEA Magazine. Of ik wellicht recent verhuisd was of verbouwd had.  Zodat ik opnieuw in het magazine kon met mijn huis. Jammer. Beiden niet het geval. Of ik dan misschien iemand kende met een IKEA keuken en een leuk huis. Nou dat vast wel. Ik beloofde een oproepje te doen. Bij deze:

  • Ben jij trots op je IKEA keuken en je huis?
  • Zou je het leuk vinden om in het IKEA magazine te komen?

Laat dan een foto van je keuken achter op onze Facebook pagina onder dit bericht. Dan zorgen wij ervoor dat de redactie van het IKEA magazine jouw keuken onder ogen krijgt! En wie weet zien we jou en je keuken dan wel terug in het magazine. Zou leuk zijn toch?

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.