By 21 november 2014 Read More →

7 Gezinnige producten + gratis weekplanner

Ken je de webwinkel Gezinnig? Je vindt er praktische en vrolijke producten voor ouders en kinderen. We hebben onze 7 favorieten van dit moment voor je op een rijtje gezet en sluiten af met een gratis cadeautje.

top 5 gezinnig

1 – Zorgenvriendjes

Zorgenvriendjes zijn zachte knuffels die kinderen helpen om hun emoties, angsten en zorgen bespreekbaar te maken. Hoe deze knuffel dat doet? Hij eet de zorgen van je kind gewoon op! Je kind schrijft of tekent over zijn angsten, zorgen of boosheid. Het briefje verdwijnt in de mond van de knuffel die dicht wordt geritst. Natuurlijk is met het wegstoppen van een briefje het probleem niet opgelost, maar het is waardevol voor kinderen om hun gevoelens te uiten. Een zorgenvriendje biedt zowel kind als ouder gelegenheid om emoties te delen en er over te praten.

zorgenvriendjes online kopen

2 – Kletsboeken

Er is inmiddels een hele serie kletsboeken. Van tafelklets via slaapklets tot Relaxklets, wij zijn groot fan van al deze boeken. Waarom? Ze helpen je om op een leuke manier wel aan de praat te raken met je kinderen!

Jij “Hoe was het op school?” Zij “Goed (punt).” Is vanaf nu verleden tijd. Want jullie gaan samen lekker kletsen.

kletsboeken gezinnig

3 – Club van Relaxte Moeders

Jullie kennen deze afbeeldingen toch ook wel? Nou wij zijn groot fan van Elsbeth’s Club van relaxte moeders. Haar boeken Relax mama en Love Mama horen in iedere moeder haar boekenkast.

TOP 5 club van relaxte moeders gezinnig

4 – Weekplanners

Je vindt bij Gezinnig diverse mooie en praktische weekplanners. Deze whiteboard weekplanner in fraaie houtenlijst is onze persoonlijke favoriet! Maar ook het weekplanner 7 dagen bord, de vier en versier kalender en het mooie notitieblok zijn aanraders!

mooie en gratis weekplanner

5 – Opbergen

Bleh! Opruimen, wie heeft daar nu niet een hekel aan. Wij niet meer sinds we deze stijlvolle opbergzakken van papier hebben ontdekt.

papieren opbergzakken

6 – Notitieboekjes

Wie is er niet dol op. Notieboekjes – of je ze nu gebruikt of niet – zijn altijd leuk om te geven of krijgen. Onze favoriet zijn deze Incognito Notebook monstertjes. Cute!

TOP 5 notitieboekjes gezinnig

7 – Gratis Weekplanner

En Hollands als we zijn, willen we je natuurlijk ook nog even op de gratis downloads van Gezinnig wijzen. De gratis weekplanner (een stuk gezelliger dan de Microsoft weekplanner op je computer) is er in 4 verschillende kleuren en het kletsvel geeft je alvast een paar tips om een gezellig praatje te houden.

Deze webshop is aangesloten bij de MoodKids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>