By 1 oktober 2014 Read More →

60 hoeraatjes voor de Kinderboekenweek

Het zal je vast niet ontgaan zijn, vandaag begint de Kinderboekenweek! Een week (of eigenlijk 12 dagen) waarin er extra veel aandacht is voor kinderboeken. Ieder jaar word je bij aankoop van een kinderboek in deze bijzondere week getrakteerd op het Kinderboekenweek geschenk en kun je voor een gering bedrag een prentenboek kopen.

kinderboekenweek 2014

Dit jaar bestaat de kinderboeken week 60 jaar! Het thema is daarom FEEST. Feest dat je kunt vieren in de boekwinkel, bibliotheek of online. Het Kinderen voor Kinderen koor zingt uit volle borst het toepasselijke liedje Feest en natuurlijk zijn er veel mooie feestelijke boeken uitgekomen. Hieronder de leessuggesties per groep.

leessuggestie groep 1 2 kinderboekenweekGroep 1 & 2

leessuggestie 3 4 kinderboekenweekGroep 3 & 4

leessuggestie groep 5 6 kinderboekenweekGroep 5 & 6

leessuggestie groep 7 8 kinderboekenweekGroep 7 & 8

Wil jij ook thuis een klein feestje vieren, hang dan de DIY vlaggenlijn van de Kinderboekenweek op. Leuk om samen te maken met vriendjes en vriendinnetjes.

vlaggenlijn kinderboeken week

TIP: Bezoek eens een voorleesmiddag! Op de activiteiten kalender lees je waar er tijdens de Kinderboekenweek wat er te beleven is en te vieren valt.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.