Van Glittersop tot Wc-papier

Heb jij dat ook dat je je moeder pas echt begrijpt sinds je zelf kinderen hebt?

Vroeger kon ik er met mijn hoofd niet bij dat mijn moeder boodschappen op de fiets deed en dat ze dan ook nog eens de wekelijkse boodschappen uit verschillende winkels haalde. Nu kan ik alleen maar zeggen dat ik er echt respect voor heb en dat ik haar begrijp.

Mijn moeder had al vroeg door dat je je geld maar een keer uit kunt geven, bij mij kwam dat besef pas later. Pas vanaf het moment dat ik kinderen kreeg, besefte ik dat ik anders met mijn geld moest omgaan.

Luiers, billendoekjes, en wc papier bijvoorbeeld staan al meer dan 5 jaar ieder week opnieuw op mijn boodschappenlijstje. Producten die je als je het goed bekijkt eigenlijk vluchtig gebruikt om vervolgens weer weg te gooien. Dus waarom duur doen als het ook goedkoper kan ? En met goedkoop bedoel ik niet “veul voor weinig”, maar echt producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Anders heb je er natuurlijk nog niets aan.

Zo loop ik nu dus ook – net als mijn moeder vroeger – regelmatig binnen bij de ‘goedkopere’ supermarkten om een gedeelte van mijn boodschappen te doen en vind je me bijna wekelijks bij Kruidvat. Toen me gevraagd werd mijn favoriete Kruidvat Eigen Merk producten te benoemen, hoefde ik eerlijk gezegd dan ook niet lang na te denken. Ik keek gewoon eens rond thuis en vond mijn Kruidvat Eigen Merk producten:

kruidvat eigenmerk producten

  1. Met stip op 1 zijn de Q10 dag- en nachtcrème. Diverse andere crèmes geprobeerd maar deze potjes blijven maar terugkomen. Ze staan nu al jaren in mijn badkamer. Ik vind de crèmes fijn in gebruik, betaalbaar en ik vind zelfs de postjes mooi.
  2. De meiden zijn dol op het Glittersop. Dat is de shampoo en bad/douche schuim in een roze fles met een kroontje er op (voor jongens is er piratensop), briljant bedacht om van de sluitdop een hoedje te maken!
  3. De knoei-doei doekjes zijn – naast dat ze een leuke naam hebben – nog steeds erg praktisch om in mijn tas te hebben.
  4. Het handzeep is lekker fris en je leukt het met een DIY eenvoudig op tot funfetti zeep.
  5. Ach, en het wc-papier, wat zal ik daar nu eens over zeggen? Veul voor weinig 😉 maar ook een goede prijs-kwaliteit verhouding en daar gaat het om. Echt!
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.