By 6 september 2014 Read More →

PINspiratie Back2School

De scholen zijn natuurlijk alweer begonnen, en dus worden er weer volop schriftjes en potloden gebruikt. En wat is er nu leuker om deze zelf te maken? Ik werd vroeger (en nu nog steeds) helemaal wild van mooie schriftjes, fijne pennen en nieuwe potloden. Dus hier zijn mijn favoriete back to school diy’s.

pinspiratie backtoschool moodkids allihoppa 2

  1. Gewone krijtjes zijn al leuk in al die kleurtjes. Maar ananaskrijtjes zijn natuurlijk helemaal fantastisch. Smelt de krijtjes in een ijsblokjesvorm en je hebt je zelfgemaakte krijtjes in een mum van tijd klaar. Ananas krijtjes door Tell Love and Chocolat
  2. Washi tape gebruiken we inmiddels allemaal wel eens om saaie producten om te toveren in iets kleurrijkers. Maar duct tape zag ik nog niet zo vaak voorbij komen. Deze niet zo bijzondere schoolspullen worden heel bijzonder door deze tape. Notitieboek makeover door Abubblylife.com
  3. Pompons en kwastjes maken alles vrolijker en dus ook deze standaard notitieboekjes. Maak de pompons en kwastjes en maak er leeskoorden van. Je vindt snel weer terug op welke pagina je bezig was. DIY boeklegger via Projektila
  4. Nog een stukje boomstam liggen? Niet? Ga dan maar gauw naar bos en zoek er een, want deze diy wil je maken. Met een boor maak je gaatjes in het hout en klaar is je pennenhouder. DIY Pennehouder door Babygreen.it
  5. Nooit aan gedacht om een ketting te maken van potloden, maar het effect is fantastisch. Vooral geschikt als je nog maar een klein stompje potlood hebt. Hergebruiken die hap! Potlood juwelen door Goodshomedesign.com
  6. Een glazen potje, wat verf en een zwarte stift. Meer heb je niet nodig voor deze leuke Lego-pot. En iedereen is fan van Lego toch? DIY Legopot door Trendhunter
  7. Wie handig is met naald en draad maakt deze geweldige etui in de vorm van een potlood. Het is wel even een werkje, met het inzetten van de rits bijvoorbeeld. Maar het resultaat is zo mooi, dat is de moeite waard hoor. Pennen Etui door GwennyPenny.com

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

Annelies is getrouwd met Lucas en woont samen met kat (Flipper) en konijnen (Bonnie en Jari) in een houten huisje in de buurt van Utrecht. Haar grootste inspiratiebronnen zijn de natuur, dieren en muziek. Op haar blog allihoppa.nl deelt ze haar zelfmaakideeën, recepten, hotspots en interviews met creatievelingen. Annelies is gek op diy en wil alles proberen te maken. Of dat met beton, papier of garen is, maakt niet uit. Ook kijkt ze graag naar wat anderen maken en schrijft daarover.