Iedereen moet aan de Taart !

Vanaf 7 september zitten wij de komende 8 zondagen om 09.00 uur voor de buis voor de nieuwe serie Taart van de VPRO. We mochten alvast online een compilatie bekijken en wauw (!) wat een te gekke nieuwe serie.

Taart (tv serie VPRO)

is een ode aan liefde en de verbeeldingskracht. Het verhaal gaat over de achtjarige Kadir (Harvey Elgood) die later poolreiziger wil worden. Hij weet alles over pinguïns en heeft een onverwoestbaar doorzettingsvermogen. Zijn vader Umut (Gürkan Kücüksentürk) is de beste banketbakker van de wereld, maar sinds het overlijden van zijn vrouw is Umut verdrietig. Kadir haalt alles uit de kast om hem weer gelukkig te maken. Als vader en zoon verhuizen naar een dorp waar niemand zit te wachten op Umuts prachtige gebakjes, weet Kadir wat hem te doen staat: iedereen moet aan de taart.

taart KADIR EN UMUT BAKKERIJ GELD credit Anouck WolfFoto: Anouck Wolf

Dit bitterzoete avontuur om je vingers bij af te likken doet ons een beetje denken aan de verhalen van Pluk in de Pettenflat. Herkenbaar, hilarisch en leuk voor zowel kinderen als ouders. Je mag overigens ook alleen kijken om de kleurrijke karakters en bijzondere rollen van o.a. Eric Corton (alleen al daarvoor zouden wij kijken), Anniek Pheifer en Bianca Krijgsman. Dikke aanrader!

taart tv serie THEO EN DOLORES BAKKERIJ credit Anouck WolfFoto: Anouck Wolf

– vanaf zondag 7 september wekelijks 09.00 uur – zapp op NPO3

Kijk jij ook? Doe dan mee aan “” .  Word een echte taartkenner en raad de taart uit de aflevering. Iedere week maak je kans op het receptenboek uit de serie. En wel goed opletten hoor, want iedere week wordt de winnaar direct na de serie bekend gemaakt. Spannend!

TIP: Ook zo dol op pinguïns? Maak dan Umuts’ bento pinguïn. Wij zijn fan!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.