By 23 augustus 2014 Read More →

PINspiratie Zomer

Het is zomer, nog even. Dus we gaan naar buiten, geven een feestje en om de zomerstemming erin te houden maken we nog wat zomerse diy’s. Want de zomer kan niet lang genoeg duren en we genieten er optimaal van. Dit zijn mijn favoriete zomerpins van dit moment.

pinspiratie zomer moodkids allihoppa 1

  1. Deze waterverfservetten zijn prachtig. En het plaatje wordt alleen maar mooier door die geweldige letters van fruit. Wow! Met wat textielverf, water en een kwast kun je al aan de slag. Gekleurde servetten door Papernstichblog.com
  2. Stenen als souvenirs meegenomen van die fijne vakantie? Of ga je hier de bossen in om stenen te verzamelen? Maak ze echte eyecatchers in je kast en schilder ze met wat verf in de mooiste patronen. Gekleurde stenen door Giochi di Carta
  3. Uitgekeken op de korte broek? Maak dan van je short een waanzinnige watermeloenbroek. Twee soorten textielverf en een zwarte stift, en tadaa daar is je watermeloen! Watermeloen short door DIYnCrafts.com
  4. Elk drankje wordt leuker met deze marshmallow-sticks. Je knipt een witte marshmallow door de helft, dipt ‘m in de kleurstof en steekt ‘m op een stokje. Makkelijk, maar zie het resultaat! Marshmallow rietjes door StudioDIY.com
  5. Heb je een saaie muur? Of geef je een feestje? Maak dan deze kleurrijke papieren waaier. Supervrolijk en hoe groter hoe beter. Gekleurde waaiers door Asubtlerevelry.com
  6. Dit zijn mijn all time favourite papieren lantaarns. Die kleuren! Voor het mooiste effect maak je er een heleboel in verschillende, bij elkaar passende kleuren. Hang ze op in de tuin! Papieren lantaarns door TheHouseThatLarsBuilt.com
  7. En voor als het nog echt warm wordt, maak je deze waaiers. Ze zijn echt te schattig en doen het ook goed als decoratie op de kinderkamer. Papieren waaiers door MrPrintables.com
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Inspiratie

Auteur:

Annelies is getrouwd met Lucas en woont samen met kat (Flipper) en konijnen (Bonnie en Jari) in een houten huisje in de buurt van Utrecht. Haar grootste inspiratiebronnen zijn de natuur, dieren en muziek. Op haar blog allihoppa.nl deelt ze haar zelfmaakideeën, recepten, hotspots en interviews met creatievelingen. Annelies is gek op diy en wil alles proberen te maken. Of dat met beton, papier of garen is, maakt niet uit. Ook kijkt ze graag naar wat anderen maken en schrijft daarover.