Gaan we voor een Baby of toch maar voor een Ferrari ?

Ik heb wel eens horen zeggen dat het grootbrengen van een kind net zo duur is als een nieuwe Ferrari. Dat is best wel even schrikken als je weet dat die auto een dikke twee ton kost…

Of een kind echt twee ton kost weet ik (nog) niet, maar inmiddels weet ik wel dat het hebben van een kind niet goedkoop is. Ik ben namelijk de gelukkige eigenaar van maar liefst 2 mooie bolides, uh ik bedoel natuurlijk ik ben de trotse moeder van twee kinderen.

 

baby versus ferrari

 

Kosten voor luiers, eten, opvang, schoolgeld, kleding, schoenen (!) abonnementen, zakgeld, enzovoort, het geld stroomt je portemonnee uit als je niet oplet. En natuurlijk wil ook ik mijn kinderen graag laten studeren als ze straks ouder zijn. Kost ook al een vermogen heb ik me later vertellen. Hoe doen andere ouders dat?

Financieel Fit

Of je in verwachting bent van een eerste kindje of al een heel wagenpark grootbrengt, het geeft een goed gevoel als je je geldzaken op orde hebt. Maar hoe doe je dat? Een bank als ING helpt je hierbij verder. Op verschillende manieren geeft ING je inzicht in de fitheid van je financiën. En neem van mij aan dat het rust geeft als je grip hebt op je financiën, zeker met het oog op de toekomst! Wat die ook mag brengen…

TIP: Mocht je toch voor die Ferrari gaan? Vergeet dan niet dat die na aanschaf ook nog wel wat knaken kost 😉

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.