By 2 november 2013 Read More →

Korting bij webshop Brievenbusdroom

Het is feest! Webshop BrievenbusDroom, gespecialiseerd in het ontwerpen van hippe geboortekaartjes in een origineel jasje, bestaat op 2 november 2013 precies 2 jaar. Vrouw achter BrievenbusDroom is Marjan Jorink (35), moeder van Sil (3) en Jet (6 weken). Een creatieve geest boordevol ideeën en inspiratie. Marjan Jorink vertelt enthousiast: ”Op 2 november ontvangt iedereen 10% korting op alle geboortekaartjes en 20% korting op het overige assortiment. De kortingen gelden ook voor artikelen die al afgeprijsd zijn! Daarbij kan elke klant rekenen op een leuke verrassing van BrievenbusDroom.”

korting webshop brievenbusdroom

HIPPE GEBOORTEKAARTJES IN EEN ORIGINEEL JASJE

De geboortekaartjes van BrievenbusDroom zijn stoer, fris en kleurrijk. Hartverwarmende Hartjes, Leuke Labels (met klompjes of vogelkooitje), Vliegensvlugge Vogeltjes, Vrolijke Vlaggetjes; ze vallen op en blijven je bij. De komst van een nieuw wonder wordt zo wel héél bijzonder!

Hartverwarmende Hartjes

“Mijn hart is niet van steen, een geval van zuiver hout. Was het beste wat ik vinden kon toen iemand wegging met het goud”. Een houten hart met naamlabel. Als dat geen hartverwarmend welkom voor een nieuwe wereldburger is! Het gestippelde lintje met houten kraal maakt het helemaal af. Een uniek geboortekaartje dat mensen zeker zullen bewaren. Leuk om in een tak te hangen!

Leuke Labels (met klompjes of vogelkooitje)

Een stoer label met klompen of vogelkooitje; Hollandser kan bijna niet! Het label is te versturen als geboortekaartje. Een authentiek en eigen product. Het grijze karton geeft een robuust karakter aan ’t label. Het label wordt verstuurd in een vrolijke gestippelde envelop met bijpassende adressticker.

Vliegensvlugge vogeltjes

Wil je een bijzonder geboortekaartje dat nog veel mensen zal heugen? Bestel dan een houten vogeltje (postduif) met een kleurrijk lintje met ‘brief’. De ‘brief’ is een dik kartonnen label met een stoer karakter. Een vrolijk welkom voor een nieuwe wereldburger.

Vrolijke Vlaggetjes

Om een geboorte te vieren is er niets feestelijkers dan geboortevlaggetjes! Een leuk vlaggenlijntje met de naam van je kindje en alle overige gegevens. Verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en ontwerpen. Een unieke slinger die mensen lang zal bijblijven! De vlaggenlijntjes worden verstuurd in een gekleurde en gedessineerde envelop.

MAAR ER IS MEER! VEEL MEER!

Naast geboortekaartjes verkoopt BrievenbusDroom nog veel meer leuks. XXL bomen van MDF, kraambezoekboeken met een stoere , robuuste uitstraling, crèche- en oppasboeken, handige opbergdozen en naamvlaggetjes maken deel uit van het assortiment! BrievenbusDroom hecht aan goede en snelle service, persoonlijk contact en maatwerk. Neem snel een kijkje (op de site) om de ruime collecte te bewonderen!

www.brievenbusdroom.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>