By 11 februari 2013 Read More →

Bloggersmeeting

Afgelopen weekenden stonden in het teken van Bloggermeetings.

Vorig weekend bezochten we een international blogevent in het Zweedse Stockholm (waarover later meer!), gisteren kwamen 22 inspirerende Nederlandse bloggers bij elkaar in de buurt van Haarlem.  Onder het genot van een boerenlunch en heel veel latte’s – ter plekke gemaakt door Eddy en Femke van Heeerlijk – werden er blog tips en trucs uitgewisseld en kon er worden bijgekletst.

bloggerslunch , bloggersmeeting

Hieronder een lijstje met blogs (van alle op de bloggerslunch aanwezige bloggers) die de moeite waard zijn eens te bekijken:

Met dank aan Sandra van Accessorize your Home voor het organiseren van de #bloggerslunch!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.