By 25 januari 2013 Read More →

Mama’s guilty pleasure

Moederblogs, online mama-magazines en kindermode online bekijken. Hartstikke leuk, echt waar!

Maar daarnaast heb ik een andere -online- guilty pleasure: beautyblogs.

guilty mum pleasure, addictions of a mom

Stiekem vind ik het heerlijk om even doelloos te lezen en te kijken naar al die veelbelovende producten en mooie mensen. Mijn Nederlandse leesrondje bestaat meestal uit Beautygloss.nl, VeraCamilla.nl en EverythingTim.nl. Gevolgd door het Amerikaanse TheBeautyDepartment.com (die ook perfecte tutorials hebben voor kleine-meisjes-haarstijlen)

Behalve aan beautyblogs ben ik ook verslaafd aan beauty tutorials op Youtube. Sinds we in Zwitserland wonen ben ik bijvoorbeeld mijn favoriete adres voor het threaden van mijn wenkbrauwen kwijt. Elke schoonheidsspecialiste hier haalde haar zwart getekende, weggeharste wenkbrauw op wanneer ik ernaar vroeg… Hoera voor Eily311, die het me in vijf-en-een-halve minuut zelf leerde!

Maar mijn absolute YouTube beauty guru is Lisa Eldridge. Een Britse visagiste, die geweldige stap-voor-stap video’s heeft waarin ze verschillende make-up technieken en looks laat zien.

En nee zo’n make-up look maak ik natuurlijk nooit na… Mijn dagelijkse routine bestaat uit niet meer dan een dagcrème (met spf natuurlijk, want dat moet van Dokter Jetske :-)) wat poeder en mascara. Maar het is gewoon zo vreselijk relaxed en aangezien er niet altijd een tijd en plaats is voor een zonnegroet, is dit voor mij een heel goed alternatief 🙂

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>