By 14 december 2012 Read More →

Sneeuw !

De winter is nog niet eens officieel begonnen of er is al een dik pak sneeuw gevallen in Zwitserland en Nederland.

Hier in de Jura is zelfs de boerenski-piste in de buurt al geopend. Extreem vroeg: we wonen niet in een wintersportgebied en er zijn jaren dat er een hele winter niet geskied kan worden. Skipakken aan en gaan dus!

Isis is trouwens de hele winter -als er tenminste sneeuw ligt- niet uit haar skipak te krijgen. En niet alleen Isis, maar alle kinderen lopen er bij als Michelinmannetjes. Ook naar school. Reuze praktisch want in de pauze gaan de pakken weer aan en kan er met een gerust hard in de sneeuw gespeeld en gerold worden (en dat laatste is essentieel als je een sneeuw engel wilt maken ;-))

Vereiste voor een fijn skipak is dat je het zelf makkelijk aan- en uit kunt trekken (de juf kan geen 20 kinderen in een pak hijsen voor het speelkwartier). En het moet natuurlijk lekker zitten en goed warm (en waterdicht!) zijn. Maar ook ozo belangrijk: je wilt ook een LEUK skipak 🙂

de mooiste skipakken voor kinderen in de sneeuwpret

Deze vinden wij tof:

–      Panda wintersuit van Mini Rodini

–      Jaren ’80 herleven met deze ski-broek en jas

–      2-in 1 regen- en skipak van Regatta

–      Ducksday skipak Houndstooth

–      Opvallende skibroek met sterren van Frendz

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Inspiratie

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>