By 7 december 2012 Read More →

Treinreis

Meestal is Aline degene die om allerlei redenen blij is met de HEMA. Ik blijf er eerlijk gezegd liever weg, ben niet echt een shopper. Maar pas had de HEMA een aanbieding die ik niet af kon slaan, en ik kon hem nog online bestellen ook 🙂

De actie was: onbeperkt reizen met de trein voor 1 volwassene en 1 kind, samen voor 17,50 euro. Boris wil al heel lang graag een keer met een “dubbele” trein, maar die rijden hier niet, dus dit was een mooie kans om een flinke treinreis te maken, op zoek naar een “dubbele” trein.
We zouden een weekendje weg gaan naar Elspeet en ik besloot met Boris samen de heenweg met de trein te gaan. Dat betekende 4 verschillende treinen, 3 keer overstappen op drukke stations en de laatste trein zou een dubbele zijn!

Op het eerste station waar we moesten wachten stond een groot verlicht reclamebord met allerlei logo’s erop. Boris rende er op af en dacht fijn even met het “digibord” te spelen, net als op school. Jammergenoeg reageerde het bord niet op zijn swipe-bewegingen 🙂

Hij had een rugzak mee met naast wat versnaperingen ook wat spelletjes voor onderweg, maar daar zijn we niet aan toegekomen. Er was genoeg spannends in de trein en daarbuiten te zien. Verder moesten we natuurlijk goed opletten op welk station we waren en of we nog wel in Nederland waren. 
Het overstappen op station Utrecht CS was ook een hele belevenis, wat een drukte. Maar daar konden we eindelijk overstappen op een “dubbele” trein en gelukkig was er bovenin plek. Dus we konden het laatste deel van de reis goed naar buiten kijken, tot station Nunspeet in zicht kwam, waar Aline, Aron en Sofie ons weer kwamen ophalen. Een mooi avontuur, dankjewel HEMA!

treinen met kinderen, openbaar vervoer en kinderen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>