By 1 december 2012 Read More →

Philomeens Favourites – Week 48

1. pin
via

Bij ons thuis zijn ze dol op strijkkralen. Deze sneeuwsterren en deense hartjes zijn een leuke afwisseling voor de vele Hello Kitty’s die we altijd moeten maken 😉
Leuk om het huis mee te versieren.

2. pin
via

Wat een prachtige print is dit, ik vind alles mooi, de illustraties, het kleurgebruik, de grafische vormen. Ik zou ‘m graag ophangen.

3. pin
via

Wat een prachtig ontwerp is dit. Leuk voor op de kinderkamer (voorzichtig, het is breekbaar) maar het misstaat zeker niet op je eigen kantoor.

4. pin
via

O mini-eco, ze blijven me verrassen met mooie dingen. Ik ben heel erg fan van hun mooie diy’s. Prachtig, ik ga er meteen mee aan de slag!

5. pin
via

In het kader van ecologisch, zie je de laatste tijd veel meubels van karton. deze vind ik prachtig vormgegeven. Je kunt er iets aanhangen, maar gewoon zo doet hij het ook goed aan de muur.

6. pin
via

Wat een leuke puzzel is dit. Leuk om mee te spelen (en je leert er ook nog iets van) Maar gewoon zo ter decoratie is hij ook super!

7. pin
via

Het is soms lastig om stoere knutsels te vinden, deze zullen bij mijn zoon zeker in de smaak vallen. Supergaaf.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Kerst, Inspiratie, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>