By 23 november 2012 Read More →

Kraamweek door de ogen van een kleuter

Voor Sofie geboren was probeerden we ons voor te stellen hoe het zou zijn voor Boris en Aron in de kraamweek. Plotseling grote broers, allerlei onbekende mensen over de vloer die vooral oog voor het nieuwe zusje hebben.. Aron is gek op baby’s, dus kochten we voor hem een babypop om alvast te wennen.

Voor Boris bedachten we dat het leuk zou zijn als hij op zijn manier de eerste momenten van zijn zusje zou kunnen vastleggen. Hij wil altijd graag met onze iPhone overal foto’s van maken, dus we gingen op zoek naar een Boris-bestendige camera. We kwamen uit bij de Nikon Coolpix S30, omdat die eenvoudig te bedienen en val- en waterproef zou zijn. Dat laatste hebben we nog niet getest, maar verder is het inderdaad een prima camera voor een kleuter om te bedienen. We gaven hem al vooraf, zodat hij wat kon oefenen. Het is een groot succes, hij is ontzettend trots op zijn camera en op de foto’s die hij ermee maakt. Hij heeft het gevoel dat hij een belangrijke taak heeft en die neemt hij serieus, er zijn dagen dat hij onafscheidelijk is met zijn camera. En voor ons is het erg leuk om door zijn ogen mee te kijken naar wat hij belangrijk vindt om vast te leggen.

Ik mocht van Boris een paar foto’s laten zien 🙂

de kraamweek door de ogen camera van een kleuter

1. De eerste foto die Boris van Sofie nam.

2 en 3. Blijkbaar ben ik te groot voor 1 foto, maar dat loste Boris erg praktisch op.

4. Een foto van Aron die net als zijn broer een foto maakt, maar dan met een speelgoedcamera

5. Aron zijn babypop ligt er verlaten bij nu Sofie er is

6. Onze kraamzusters en Aron

de kraamweek door de ogen camera van een kleuter

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>