By 26 oktober 2012 Read More →

Thuisbioscoop: Kikkerdril

Vorige week was het herfstvakantie bij ons. Helaas had ik niet veel vrij, ik probeer juist wat extra werk te verzetten voor onze baby geboren wordt. Fijn dus voor Boris en Aron dat mijn zwager met zijn kinderen een leuke thuisbioscoopmiddag organiseerde. Compleet met ontvangst, kaartjes, zitplaatsbegeleiding en versnaperingen! De film ‘Kikkerdril’ werd gedraaid via een beamer en groot doek. Wij hadden de film nog niet gezien, maar wat een succes! De uitgenodigde neefjes, nichtjes en buurkinderen waren tussen 0 en 8 jaar. Best een lastige leeftijd om een film te vinden die voor allemaal leuk is. Maar dit was er zeker zo een. Alle kinderen hebben aandachtig zitten kijken en Boris heeft me ’s avonds de hele film naverteld, inclusief alle liedjes waar ze naderhand nog eindeloos op hebben gedanst.

Een dag later zag Aline de film voor een klein prijsje bij de HEMA en dus ken ik de liedjes nu ook uit mijn hoofd.. “pammekoekuh bakkuhhh…” Ik denk dat het succes bij kleine kinderen ook te danken is aan de vele close-ups van herkenbare dieren. Daar blijven ze door geboeid. Aron aaide diezelfde middag nog een kikker in onze tuin en deed daarna het dansje bij het kikkerliedje nog eens voor 🙂

Na dit succes hebben we besloten dat de thuisbioscoop maar een traditie moet worden voor de koudere vakanties. Wij hebben onszelf aangeboden voor de organisatie van de kerstvakantie editie. Nu nog een geschikte film vinden.. Goede ervaringen met films voor 0 en 8 jarigen horen we graag!!

thuisbios jaco

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>