By 19 oktober 2012 Read More →

off-line op vakantie

Isis en ik zijn op vakantie in Noord-Cyprus. Nog snel even wat zon en vitamine D pikken voordat we echt gaan toegeven aan de herfst in Zwitserland. 

hiskia zonvakantie in de herfst

Gisteren bezochten we naar Nicosia met de Dolmuş (bus). Natuurlijk mocht Isis even met mijn iPhone spelen… en natuurlijk vergaten we mijn iPhone… In de bus! In Noord-Cyprus!! Paniek!!!
Een bang uur later en veel gebel van de plaatselijke Dolmuş chauffeurs was mijn telefoon gevonden. Oh, wat had ik ‘m geknepen. En Isis ook! Want hoe moest het nu verder met Gina. En hoe moest ze nu de vakantiefoto’s bewerken zonder iPrincess?
Gelukkig hadden we ook kleurpotloden meegenomen en een -even simpel als leuk- tekenboek met sjablonen en stickers van de AH. Dus we hebben ons niet verveeld tijdens het wachten tot de iPhone terugkeerde. Of tijdens de etentjes met veel lekkere mezes die altijd lang duren dan een kleutermaag groot is. En ook tijdens de de vliegreis terug naar huis bewees het tekenblok dienst.
Kleurpotloden en een (teken)blok zijn bijna net zo onmisbaar als een iPhone. En niet alleen op vakantie 🙂
Elk blanco notitieblokje-van de Action bijvoorbeeld- voldoet natuurlijk, maar helemaal leuk zijn bijvoorbeeld deze tekenblokken:
* My wonderful world of fashion

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Er op uit, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>