By 12 oktober 2012 Read More →

Babyvriend

Aron is een grote babyvriend. Als er een baby in de buurt is, is Aron erbij om hem aan het lachen te maken, eten te geven, of te troosten. Hij heeft dan ook een geweldige tijd, want eerst kreeg hij een babyneefje, toen een nichtje en nu vult het huis zich met babyspullen voor onze eigen baby die elk moment geboren kan worden. 

Aline bedacht dat het misschien leuk voor hem zou zijn om alvast met een babypop te “oefenen”. We hebben met 2 jongens genoeg auto’s, constructiemateriaal en treinen in huis, maar niets wat op een babypop lijkt. Dus ze kochten er samen 1, en Aron was meteen trotse grote broer. Hij zat zomaar een half uur achter elkaar op een stoel om een flesje te geven. Van mijn moeder kreeg hij een poppenwiegje, wat hij klem naast zijn ledikant zette. Kwam het goed van pas dat hij er net een spijl uit had gesloopt, want nu kan hij er precies met zijn arm door om de pop de hele nacht heen en weer te wiegen 🙂

babyvriend, jongens spelen ook met poppen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>