By 14 september 2012 Read More →

50 rocks!!

Als er een feestje te vieren is maakt Boris graag een knutselcadeautje. Een slinger, een schilderij of een ketting, hij vindt het erg leuk om zelf iets te maken om te geven. Aron heeft het knutselvirus nog niet echt te pakken. Zijn grootste hobby is om steentjes te zoeken. 

Gelukkig hadden we pas een feestje waarbij ze zich allebei heerlijk uit konden leven voor een cadeau. Hun oom werd 50 en dat vraagt om een bijzonder geschenk. Dus heeft Boris een schoenendoos geverfd en versierd tot een schatkist. En Aron mocht 50 mooie steentjes zoeken.. want: 50 rocks!!

abraham 50 jaar knutselidee

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>