By 20 juli 2012 Read More →

Plassenstampen

Met het regenachtige weer van de laatste tijd zoeken we steeds naar leuke binnenactiviteiten. Maar eigenlijk doen we onze jongens daar niet lang een plezier mee. Weer of geen weer, ze willen gewoon naar buiten.. Dus heb ik de proef op de som genomen en alle mogelijke regenkleding die we hebben uit de kast getrokken om er op uit te gaan naar een speeltuin in de buurt. Tijdens een hoosbui..

dingen om te doen in de regen, regen tijdens vakantie

Het was echt fantastisch om mee te maken, dat aan een succesvolle speelmiddag helemaal geen zonnetje te pas hoeft te komen. Eigenlijk was het niet eens nodig om naar een speeltuin te gaan, een park met wat modder en flinke plassen was ook voldoende geweest 🙂

Toen ik merkte dat Aron z’n handjes wel erg koud werden door het vallende en opspattende water, werd het tijd om naar huis te gaan. Zelfs toen had ik moeite om ze weer mee te krijgen. Thuis aangekomen hebben we, na het uitwringen van de kleding en omkeren van de laarzen, een lekkere kop warme chocomelk gedronken, om het herfstvakantie gevoel nog maar compleet te maken.

Fijne vakantie!

PS. Houden jullie ook zo van plassen stampen? We maakten er een mooie poster van.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Er op uit, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>