By 6 juli 2012 Read More →

Kinderen en huisdieren

A dog is a man’s best friend.. Voor onze jongens lijkt dat gezegde zeker op te gaan. 

Als we ’s ochtends beneden komen rennen ze eerst naar onze hond Silas om hem goedemorgen te wensen. Silas is een Heidewachtel, hij vindt het heerlijk om te spelen en te wandelen. Met hele kleine kinderen heeft hij niet zo veel, maar nu de jongens groter worden, heeft hij echt 2 maatjes erbij. Overdag spelen ze veel met hem in de tuin of klimmen ze op de rand van zijn mand voor een knuffel en ’s avonds na het eten laten we hem graag uitgebreid met zijn allen uit.

Dus toen Boris er achter kwam dat Silas bijna 5 jaar werd, moest er een feestje voorbereid worden. En volgens Boris hoort daar dan een slinger, een cadeau en taart met kaarsjes bij. 

We hebben een gepast taartje gemaakt: we kochten lekkere hondenpaté voor hem en staken daar met koekjesvormen figuurtjes uit. Toen 5 kaarsjes erop en het ‘Er is er één jarig’ kon ingezet worden. Het uitblazen van de kaarsjes lukte niet erg, dus dat hebben Boris en Aron voor hem gedaan. 

Silas onderging alle festiviteiten gewillig en was erg blij met zijn taartjes toen de kaarsjes er eenmaal uit waren.

hond, mans best friend

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>