By 13 april 2012 Read More →

Merken en logo’s door de ogen van kinderen

StudioFormo logodesign

De laatste weken werkte ik aan een aantal logo’s. Soms ben ik dan toe aan een frisse blik, en vraag ik Boris wat hij er van vindt. Dat kan hele verrassende associaties opleveren. Toen dit filmpje voorbij kwam, herkende ik dat en het leek me interessant om Boris ook eens wat bekende logo’s voor te leggen. Dus ik maakte ook een filmpje en nam Boris zijn reacties daarbij op. Hij vond het een “superleuk spelletje”. 

Wil je het zelf ook eens proberen? Zet het geluid dan zacht en speel het af voor je kind(eren). Ik ben benieuwd of de reacties veel verschillen.
Oh, en wat toelichtingen: Boris zijn oma heeft een Toyota Aygo. En de associatie bij het McDonalds logo was als verwacht: zie hier
[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Inspiratie

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>