By 30 maart 2012 Read More →

Met de jongens naar Ikea

Ikea, kinderspeelparadijs Småland

Eens in de zoveel weken is Aline door haar voorraad blikjes Zweedse perensap heen, dan is het hoog tijd voor een bezoekje aan IKEA. Afgelopen week was het zover, dus we mochten weer! De jongens vinden het er geweldig. Boris schreeuwt al ‘IKEA’ als hij ergens de gele M van de McDonalds ziet.. (die staat langs de afrit bij “onze” IKEA :-))

Aron is nog te klein voor het kinderspeelparadijs Småland en Boris wil niet alleen, maar dat is geen probleem voor ze, want er is overal wat te spelen. En eerst bezoeken we natuurlijk het restaurant, voor een gratis kopje IKEA family koffie, wat lekkers en een speelmoment in een geniale combinatie van bar en speelmeubel.
De jongens testen altijd graag de nieuwe producten in de kinderafdeling uit. Daar krijg ik het soms wel wat warm van, maar tot nu toe is alles gelukkig door de keuring gekomen. De benedenverdieping tolereren ze geduldig, omdat ze uitkijken naar het magazijn. Eenmaal daar aanbeland gaan ze samen in de kar en scheuren we het laatste stukje door de paden heen.
Tenslotte plunderen we de Food-afdeling nog en gaan we voldaan weer richting gezinsparkeerplaats.

IKEA, I’m lovin’ it..

Meer Ikea blogs vind je hier en hier.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Inspiratie, Er op uit, Trend

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>